Vet ni hur jag gör för att få i min tös "riktig" mat fastän hon är i plock-mat-stadiet?
Jag gör crepes!
Så det är mitt tips.
Gör riktigt lyxiga pannkakor med mycket fett (har man en matskeptiker så gäller det och maximera varje tugga), rulla in din goda gryta, ställ kallt, skär i bitar.
Voila!
Vet ni vad: Igår blev jag tillfrågad om att hålla barnmatlagningskurser! Det är ett samarbete mellan BVC och ÖF. Jättepopulära,men hon som har dem nu är lite sliten och vill gärna lämna över. Jag är jättepeppad och jättestolt och kikar här för lite för inspiration! 8)
Men åh vilken strålande idé! Bok (böcker...) med tillhörande hemsida - foton och texter kryddade med barnabokstänk och AW-filosofi... Håller med Kattklo: kör nu
Och säg till om ni behöver en skribent eller webbredaktör
Mamma till lille J född sep -06 och lilla T född jan -10
Hoppsan! Här har jag ju missat en inbjudan! I morgon börjar jag med första kursen. Pirrigt, men kul! Jag filar på ett bra fiskrecept för barn som passerat puréstadiet och som kan vara fryst ett tag. Tips?
Vi portionsfrös den. Funkar både att värma i mikron (om bråttom) eller i kastrull med en klick smör
Lilprinsen åt den även sval (från kylväskan) om vi var ute på äventyr..